Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Ел услугите на фирма Елвидом София – качество и професионализъм за бъдещето

09.29.2011 · Posted in Бизнес, Услуги

Фирма Елвидом ООД е тясно специализирана в проектирането, ремонта и изграждането на електроинсталации и мрежи, в преместването на ел. табла, удължаването на захранващите линии чрез мефиране и спайк връзки. Ел техниците на компанията извършват професионално монтиране на дефектнотокови защити, автоматични предпазители, поставяне на кабели и проводници в електрификацията. Те осигуряват аварийни ремонтни работи по силно и слабо токови инсталации, въздушни мрежи, външно и градинско осветление, както и на заземителни инсталации и гръмоотводи.

Нашите клиенти често ни търсят във връзка с услуги по подмяна на стълбищни автомати и релета, комутация на ел. табла, монтаж на защити от пренепрежение и ниско напрежение. Фирмата се занимава с поддръжка и сервиз на климатични и вентилационни инсталации, противопожарни, алармени и озвучителни системи, сервиз на видеонаблюдателна техника, аудио и видео домофони и автоелектроника

Ако се нуждаете от аварийни ел услуги и денонощна абонаментна поддръжка на вашето електричество, потърсете Елвидом ООД. Разполагаме с необходимия опит, за да се справим с откриване и отстраняване на повреди в ел захранването, монтиране на защити срещу къси съединия и токови удари, структурно окабеляване, пускане на аварийно захранване.

Компанията ни знае, че всяко домакинство задължително трябва да разполага с домакински уреди, които да функционират нормално и да бъдат в пълна изправност по време на употреба. Затова работните ни екипи са квалифицирани да сменят, ремонтират и поставят битова техника от всякакъв вид и мощност. В много случаи, специалистите ни извършват подмяна и сервиз на бойлерни табла, ледогенератори, електромери, терморегулатори, нагреватели.

Елвидом осигурява професионален сервиз и ремонт на бойлери от марките: Дипломат, Елдом, Теси, Матев, Шишков, Аристон, Siemens,Stiebel Eltron. Специално за клиентите, избрали фирмата ни да монтира техния бойлер, предлагаме напълно безплатен транспорт в рамките на София и извозване на старият бойлер до пунктовете за рециклиране. Елвидом издава гаранция след извършване на работа и осигурява сервизно и следсервизно обслужване на вашия уред.

Leave a Reply