Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

До Лондон през Скопие?

08.23.2011 · Posted in Туризъм

WizzAirНискотарифната авиокомпания WizzAir, основана едва преди 7 години, днес покрива почти цяла Европа, предлагайки на европейци приятно ниски цени. 1450 души работят за компанията. Тя разполага с 37 редовни пътнически и 320 реактивни самолета. Съвсем наскоро нейни самолети започнаха да обслужват маршрута Скопие-Лондон Лутън. Обнадеждаващият брой на пътниците, възползвали се от примамливата възможност, вдъхнови Уиз еър да обещае, че от 20 септември тази година достъпна ще бъде и дестинацията Венеция Тревизо в Италия, а скоро след това ще бъдат добавени още дестинации. До момента са продадени 8500 еднопосочни билета Скопие-Лондон, а очакванията до края на годината са за 25000 билета за същата дестинация плюс Скопие-Венеция.

Авиокомпанията има големи амбиции за бивша Югославия. През летния период обслужва Хърватия и има намерение да пусне втори самолет за Белград. Еднопосочните самолетни билети с включени летищни такси от Скопие до Лондон Лутън ще струват около 26 евро. От Уиз Еър казват, че това е само началото от изпълнението на дългия списък с дестинации, ако, разбира се, нещата потръгнат според очакванията. А засега отзивите са изключително позитивни.

WizzAirПодобно предложение ще привлече стотици туристи от околните градове и държави в македонската столица. Софиянци могат да стигнат до Скопие за по-малко от 30лв с автобус. Една хубава разходка из града, запознаване със забележителностите и след един приятен полет с удобните самолети на Уиз вече сте в Лондон. А оттам, отново използвайки услугите на авиокомпанията, можете да обиколите цяла Европа и това удоволствие ще ви струва неочаквано малко пари. Ако пък ви влече италианската култура, Венеция ще бъде по-достъпна от всякога с новите свежи идеи на Уиз Еър.

България не може да се оплаче от липса на внимание от страна на авиокомпанията, но съвсем не бихме отказали тяхното следващо предизвикателство. Особено, ако е поднесено на толкова достъпни цени.

Leave a Reply