Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Парфюма в наше време

07.20.2011 · Posted in Търговия

Парфюма днес е един много ценен и оригинален подарък както за нас самите, така и за нашите близки. Парфюма представлява есенционен материал разтворен в 97% разтвор на алкохол. Има много различни парфюми, основно те са мъжки и женски.

Какво е онлайн парфюмерията. Това е Интернет магазин с добре подбран каталог и услуги, благодарение на които можете да си поръчате оригинален парфюм на по-приемлива цена. В онлайн парфюмериите разнообразието също е голямо както в обикновената парфюмерия. Изработени са за улеснение на всички потребители на парфюми, и щом сте си харесали някой аромат да си го закупите по Интернет и след два дни да го получите.

Парфюмите са някакъв отделен вид изкуство, като творенето започва от създаването на самата миризма и се стигне до направата на опаковката и бутилката. Оригиналният парфюм в повечето случаи лесно се разпознава от фалшификатите. Той е с по-наситена миризма, и може да се различи от фалшификатите по много фактори. Една от основните разлики е, че оригиналните парфюми са на значително по-висока цена от фалшификатите, разбира се тук важи правилото евтиното излиза по-скъпо.

Парфюмите за силният пол са вторият основен вид парфюми след дамските. Те са специфични от към изработка, аромат и още много други неща. Мъжките парфюми са доста по-агресивни от към аромат и обикновено могат успешно да се съчетават с официални и не официални поводи. В нашето време много мъжки парфюми се изработват под бранда на много популярни и заслужили мъже.

Царят на парфюма е дамският парфюм, от десетки години това е лидерът в стила на нежният пол. Компилациите от видове са безброй много. Дамските парфюми могат да са както спортни, така и с лек аромат на цветя, а също и делови, и разбира се строго официални. Значителна част от лайфстайла на една дама, заема парфюма.

Тестерите са предварително направена бройка парфюми които се използват за реклама на даден парфюм. Нормално е, при закупуването на парфюм на стойност например над 100 лева, всеки да изиска първо да провери аромата му. Точно тук идва тестера. Има и изработени тестери служещи за продажба, те с нищо не се отличават от обикновените парфюми по мирис, концентрация на аромата както и изработка.

Идеален подарък както за вас така и за най-милите ви са комплектите парфюми. В повечето случаи комплекта е съставен от два или три продукта от дадена серия или модел. В комплекта може да има тоалетна вода, део спрей, парфюм, рол-он и още много други. Това е само избор на производителя възможни са много различни комбинации. Всичко това е поставено в луксозна кутия от която през прозорче добре се вижда съдържанието и.

Leave a Reply