Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Онлайн магазин Summer cart

07.25.2011 · Posted in Магазини, Търговия

Най-разпространената платформа за онлайн магазин в България се казва Summer Cart. Вече над 1000 търговци са използвали Summer Cart, за да създадат успешен и печеливш интернет магазин за своята фирма.

Системата за готов електронен магазин Summer Cart е базирана на години изследвания на поведенческите модели на родната интернет аудитория и как тя се държи в един онлайн магазин. Малка част от предоставяните възможности на един онлайн магазин Summer Cart са:

  1. SEO модули, които да увеличат значително вашата видимост при търсения за предлагани от вас продукти във водещите световни търсачки като Google, Yahoo, Bing и т.н.
  2. Пълна интеграция и изграждане на онлайн магазин във Facebook, където ще откриете много хора, заинтересовани от покупката на вашите стоки или услуги
  3. Над 30 вида разплащателни средства, включително и всякакъв вид банкови карти (11, от които български)
  4. 10 варианта за доставка на закупените във вашия онлайн магазин стоки
  5. Синхронизация със складови програми
  6. Множество визуални шаблони
  7. Бърза и компетентна поддръжка
  8. Еднократно платима цена
  9. Огромен инвентар от инструменти, с които лесно ще можете да управлявате и оптимизирате продажбите във вашия онлайн магазин.
  10. И т.н. т.н.

Summer Cart е не просто решение за готов онлайн магазин, то е най-доброто такова, ако искате да създадете успешен и печеливш интернет магазин.

Leave a Reply