Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Пол Вебер – художник

03.04.2011 · Posted in Изкуство

A. Paul Вебер е роден през 1893 г. на 1 Ноември в Арнщат, Тюрингия. Син на жп помощник е назначен в началото на деня от дядо му, производителят Kortamnn християнски и майка си в литературата и области künsterlisch-плавателни съдове. От 1908-1914 A. Paul Вебер, член на движението Jungwandervogel. Това движение иска нов живот чрез туризъм и природата-начин на живот. В това движение, на патриотизма и любовта към природата е събудил от А. Пол Уебър. През този период, първият литографски експерименти са били в самоук начин. Той също така работи в момента като търговски художник. По време на Втората световна война, Андреас Пол Вебер призован за военна служба и е била използвана като Eosenbahnpionier на Източния фронт. През 1916 г. той започва на списанието на 10-ия Армията на работа като чертожник и карикатурист. Тази дейност приключи през 1918 г., когато той verstzt на Спа беше. През 1920 г. Тони отиде Kland и A. Paul Weber, завет на брака. От този брак, произведени на 5 деца.

През следващите години, Пол Уебър получи първия си успех като илюстратор на книги и през 1926 г. той основава след като съпругата му Тони Kland име клан натиснете. През 1928 г. Андреас Пол Вебер в така наречената група на резистентност Ернст Niekesch. Въпреки, че той последва идеологически възгледи са често само частично, обаче, беше като другите поддръжници притеснен за бъдещето на Германия. Съпротива от 1931-1936 Вебер създаде лого за списанието. Благодарение на контактите си с съпротивителна група, той е на 2 Арестуван през юли 1937 г. и с 15 Декември в затвора в различни затвори. През това време, че първоначалната работа по мотиви на шахматист и гората. От 1939-1941 Вебер е създаден на картинката цикъл “богатството на сълзи” и е бил призован за военна служба през 1944 година.

След войната той е работил в различни литографии, чиито сатирични изображения показа критични недостатъци в различни области като бизнес Politikim Justitzm, църква, лекарства и околната среда. 1951 г. в стила на Асоциацията на изкуство е основана от А. Пол Вебер вече има принадлежност към 400 души. A. Paul Вебер през 1977 г. тя даде Федерален кръст за заслуги и го назначава за преподавател. Художникът Пол Андреас Вебер умира на 87 години на 9 Ноември 1980 Schretstaken.

Leave a Reply