Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Хотели в Барселона

03.04.2011 · Posted in Хотели

Барселона – перлата в Каталуния
Специално за студените сезони, тя е на германците в по-топлите юг. Особено през зимните месеци те често са изправени пред избор между културните дейности и плаж почивка. Въпреки това, има и изключения. Това включва и Барселона.

Барселона, със своите 3,16 милиона жители на втория по големина град в Испания и в центъра на Каталуния. Доброто, мястото е много важен за Барселона, която днес е една степен. Демократизацията започне до 1977 година.

Барселона се намира на североизточния бряг на Испания на една миля-широк 5 плато. Тя е обградена от планини и реки Llobregat и Collserola Besos. В Пиренеите са около 120 километра северно от града.

Всички хотели в Барселона, заради добрите транспортни връзки, с добри връзки. Атракция за гостите на хотел в Барселона може да бъде постигната много лесно.

От центъра на града, гостите на хотел в Барселона на крака, за да достигнат много цели. В центъра на Барселона е най-големият транспортен възел. От центъра на града римски руини са достигнати, на средновековния град и модерен градоустройствен план. Много от планираните град Барселона е известна още като Eixample. Тя е известна със своите квадратни блокове с скосени ъгли и много съвременни сгради.

В готическата Барселона, Barri Gotic нарича, е на историческия център. На разположение на гостите на хотел в Барселона, за да прави там старчески домове и исторически фасади. От крал на Town Hall Square на Катедралата “Св. Eulalia, Барселона предлага много атракции за посетителите на хотела.

Забележителности включват шрифта Magica, голяма чешма с музика цвят и фон, Museu Хуан Миро, който съдържа Музей Пикасо с много по-малко известни произведения на Пабло Пикасо и Museu Nacional d’Art на Каталония, важното стенописи и средновековно изкуство . Дори Collserola кула Torre Telefonica и доста футуристичен Торе Агбар с 142 метра.

Един от най-известните улици на Барселона е La Rambla. Тя е чудесен път, който клиентите на хотели в Барселона през центъра към периферията на вода. Улицата е известна с романтичните си кафенета и ресторанти, улични музиканти и артисти и много магазини цвете. На La Rambla също са добре познати на пазара Mercat де ла Boqueria, Пласа Rejal и Операта. В Гран театър кани посетителите на хотелите в Барселона от година на година на много му хареса.

Барселона е чудесен град, където наистина е трябвало да бъде. В спалните помещения и хотели в Барселона са най-добрите и те правят всичко, за да гостите да се почувстват като у дома си.

Leave a Reply