Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Зимно приключение със снегоходки

03.04.2011 · Posted in Обувки

Снегоходите имат много дълга традиция. Повечето богати снежни райони като Аляска или тайгата позволяват жителите да ценят тези разширения на обувки.
Дори и днес, те се пресичат на лов или използването на снежни полета. Модерните снегоходки са реално едно сериозно откритие в областта на технологиите, осигуряват лекота и комфорт,който все повече се развиват. Ние изпробвахме в нашия регион не само дърво, но твърди пластмаси, полимери, здрави и много леки трайни алуминий и облицовки и каучук.

Всеки може да използва снегоходки, особено интересни, за всички които не са скиори. С увеличаване на площта на снегоходките, тежестта на тялото се разпределя за целите обувки и намалява дълбочината на проникване в снега. Общото тегло е съставено от лицето стъпващата част от обувката, а теглото на устройството за захващане е много малко. Колкото по-голям район обхващате с крака, толкова по-малко потъва в снега обувката. Има разширения, които се възползват от променлива в настройките. Това трябва да включва използването на снегоходки, че е важен критерий за решения за покупка: Зимни Wanderer в плитка райони се нуждаят от друг сняг обувки, като например висока надморска височина мисии или пътека бегач. Друга функция на качеството са котки, които се занимават с леден сняг и предотвратяване на подхлъзване. По-нови модели са вълни директно на алуминиева рамка около всички снегоходки. Това позволява по-добро и сигурно пародия на планински терен. Полезно по стръмни изкачва е стреме да помогне. Подобно на турне тя увеличава пета, така че да се избегне крампи на краката или извади мускулите или да настоява на използването на сила е намалена. Снегоходки могат лесно да бъдат приложени от тяхната компактност за да се поберат в раница, ако няма сняг
Снегоходки могат да практикуват и хора в напреднала възраст, а през зимата съдържанието на кислород в кръвта се увеличава и може да има положително сърдечно-съдови ефекти върху хората.

Leave a Reply