Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Диетер Кумпф история

03.04.2011 · Posted in Книги

В първата история е разказана като “Джонатан, малката равнина”, видял бял свят. Без да дава прекалено много далеч вече: Всъщност, пилотът на г-н Теодор, на инженера, като са проектирани и изпълнени напълно нормално самолета. Но след това идва изневиделица за страхотна случай, че изтегля от неодушевени машина един симпатичен човек, смели сърца и в същото време, приятел те просто трябва да има.

И тогава се взема опит на своите вълнуващи текат: Джонатан, малкият самолет, и г-н Теодор там по време на 110 страници формат А4, в Африка на всички диви животни, или снежна Канада. На чужди летища трябва да се бори за малко вероятно дуо до катастрофи и пожари и спасяване група на ваканционни полети на празника се забавляват. И още, и още … В периода между двете корици на книги можете да откриете много вълнуващи истории – или за себе си или разглеждате за четене на глас.

“Аз избрах стил на речта, която е умишлено пригодени за много малки деца”, каза Дитер Kumpf. Многопластови глас линии човек се вгледа в напразно в неговите разкази, така и стилистични катастрофи. Вместо това вълнуващо приключение в ясна и разбираема и за детето-ориентирани присъди са пренесени, а не младите слушатели или читатели на първата покана, но доста окуражаващи. За да си представим много очарователен черно-бели скици, които илюстрират разкази.

Публикувано на книгата на Дитер Self-Kumpf публикува “Искам да запазя независимостта и не влиза в никакви компромиси”, казва Хесе тази смела стъпка. “Ето защо аз избрах този канал за разпространение.”

Автор Дитер Kumpf е с идеята, приключенията на Джонатан, малкият самолет, “запишете, като си мислеше назад към времето, когато собствените си деца, са били малки – и много държи на самостоятелен преден приключенски истории, че баща всяка вечер като добро- лягане история е най-добрият. “В онези дни, Джонатан, малкият самолет” е създадена през моето въображение “, казва Дитер Kumpf. Това не е техническа въздухоплавателните средства на всички, че той е избрал като герой на неговата вълнуваща история е вероятно да препитание Дитер Kumpf е: Той е инженер и е направил много професионално с самолети и летища.

Leave a Reply