Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Правила за публикуване

Правила за публикуване

Правилата за публикуване важат за всяка една статия.

1. Имате право да публикувате колкото искате статии на ден и регистрацията е безплатна. Всяка една от статиите трябва да отговаря на правилата за публикуване.

2. Статиите са на Кирилица, минимум 200 думи, без псувни и нецензурни думи, без закани и други злонамерени текстове.

3. Не толерираме плагиатството – copy – paste от други сайтове е ЗАБРАНЕНО. Вашите статии НЕ трябва да са публикувани на друг сайт. Възможно е статията да е копирана, ако ИЗТОЧНИКЪТ се позовава с линк.

4. Имате право на 3 външни линка (връзки) на статия. Ако имате повече от 1 статия, се допускат и вътрешни линкове до 3 бр. Линковете трябва да се намират най-малко след 150-ия символ от началото на статията (Моля не слагайте линкове в началото, защото ще бъдат изтрити или преместени по-надолу.

5. Статиите са на Български език на Кирилица.

6. Директни афилейт линкове са забранени.

7. Чрез публикуване на статия в директорията вие се съгласявате, че:

а) Статията ви може да участва във всички RSS, и други феед-ове, с цел нейното по-широко разпространение

б) Статията ви може да бъде корегирана за грешки от редактор и да бъде опитимизирана с цел най-добро класиране в търсачките.

в) Статията ви може да бъде копирана по закона за авторските права, ако бъде запазена в цялостния й вид с линковете и бъде посочен източникът – www.direktoriqzastatii.com в края на статията.

8. Моля публикувайте грамотно написани статии. Такива, които “бъкат” от грешки, няма да бъдат одобрявани. Не забравяайте и запетайките!

9. Директорията запазва правото си да отхвърли статия, ако счете за нужно, дори и да са спазени всички правила.

10. Директорията има право да корегира публикуваните статии, техните параметри, както и линковете в тях.

11. Линковете в коментарите са забранени, ако искате линк напишете статия !

dirketoriqzastatii.com Няма да разкрива лична информация за своите потребители на трети лица, освен ако не бъде изискана по закон от органи или длъжностни лица.

Comments are closed