Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да публикувам

Публикуването на статии е безплатно и много лесно. Първо трябва да се регистрирате и да се логнете в авторския панел.

Преди да се регистрирате прочетете:
1. Правилата за публикуване
2. Условията за употреба

Всеки нов потребител получава дълга произволно генерирана парола, която ви съветваме да промените веднага след като се логнете.

Ако имате въпроси или искате да предложите нова категория – Пишете ни

Най-лесно е да обясниш нещо, когато го демонстрираш, затова предоставяме това филмче, което ще ви обясни как да публикувате статия:

Винаги ползвайте всички полета. Колкото по-подбробно, ясно и пълно го направите – толкова по вероятно е вашата статия да бъде видяна от повече читатели. Избирайте категория, а ако няма подходяща такава за вашата статия – публикувайте я в категория “други” и редакторът ще създаде нова категория за вашата статия след редакция.

“Title Tag, Meta Description и Meta Keywords” е информация, чрез която търсачките като google намират вашата статия по-лесно. Думите, които пишете в тези полета, са също толкова важни, както думите в тялото – текста на статията.

В Title Tag  – Напишете не повече от 15 думи в едно изречение с есенцията от темата – най-същественото. Например, ако разказвате за басейни – “Видове и размери басейни. Приложение и цени.” – е добър Title Tag.

В Meta description Напишете 2-3 изречения, с които да мотивирате читателите да цъкнат и да прочетат вашата статия. Това е именно текстът, който ще се появи в google под името на статията и над URL-то. Това е текстът, който всички ние четем, за да решим дали си заслужава да влезнем в една страница или не. Иначе казано, напишете го, за да заинтригувате читателя.

В Meta Keywords Изредете със запетая и разстояние след нея думите, които най-често се срещат във вашата статия. За конкретния пример: Басейн, размер, видове.

Най-долу на страницата има опция да изберете дали искате да разрешите другите да коментират върху статията ви.

Comments are closed